Enklare webblösningar

Det är inte alla företag som känner att man har tiden och möjligheten att själva uppdatera hemsidan med ett publiceringsverktyg. Du kanske känner att du bara behöver en väldigt liten och enkel hemsida. Då kan våra enklare webblösningar vara rätt för dig.

Vi håller din hemsida uppdaterad

Du ser nyttan och möjligheterna med internet, men känner att tiden inte räcker till för att uppdatera hemsidan. Då kan det vara ett alternativ att låta oss ta hand om publiceringen på webben. Du skickar över material till oss och vi ser till att din hemsida löpande uppdateras. Du får lägre månadskostnader och betalar bara när någonting händer på hemsidan.

Vi kan även hjälpa dig om du har en befintlig hemsida som du inte kan uppdatera. Det kan bero på att sidan har ett krångligt uppdateringsverktyg, saknar uppdateringsverktyg eller är byggd i Flash. Vi kan hjälpa dig oavsett ingångsvärden.

Webbpaket BackNet Start

Du som enbart har behov av en mindre, enklare hemsida som du lätt kan hålla uppdaterad själv, ska titta på vårt webbpaket BackNet Start. Paketet innehåller allt du behöver för att få en proffsig hemsida till ditt företag. Skillnaden mot våra övriga webblösningar är att du har ett begränsat antal sidor att arbeta med (5-8 st) och att webbdesignen består av att vi anpassar sidhuvud, sidfot och textformat till din grafiska profil.

Start-paketet innefattar

  • BackNet-tjänsten Sidbyggaren (begränsad)
  • Mediaarkiv
  • Anpassad design
  • 1 funktionsmall
  • Supportavtal
  • Utbildning på plats hos oss eller via telefon

Webbhotell utan extra kostnad

I alla våra paketlösningar ingår webbhotell utan extra kostnad, med gott om serverutrymme och hög trafikkapacitet för din hemsida. Vi kan även erbjuda e-postkonton.

Dynamiskt webbhotell med 100 Mb utrymme, backup varje dygn.

Exempel

Här är några exempel på kunder som valt Start-paketet. Vissa av dem har tilläggstjänster aktiverat på sin webbplats.

Beställ

Pris: 14 900 SEK, månadsavgift 395 SEK/mån
(alla priser ex. moms)

Vill du veta mer om BackNet Start, kontakta oss eller ring 035-177 330.

Referenser

B Handelsmagasin

Båstad Handelsmagasin small

Bilopalen

Bilopalen

Bjurab

Bjurab

BL Info

BL info small

Bokia

Bokia referensbild small

Båstad Bevakning

Båstad Bevakning ref small