Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Ditt skoterparadis ligger i Sälen - hos oss bor du mitt i 37 mil skoterled

SkoterCenter - Ditt skoterparadis i Sälen!

Publicerad 01 apr 2010

Du har nära till liftar, backar, längdspår, rösade leder och Sälenfjällens fulla utbud av aktiviteter. Målet med Skotercenter är att bjuda dig på en vistelse full med upplevelser och glada minnen.

Skotercenter.se är frukten av ett kul samarbete mellan oss på DigiFactory webbyrå och Restech i Halmstad. Restech är specialiserade på reservations- och distributionssystem för företag inom rese- och turistnäringen.

Skotercenter nya hemsida drivs av vårt publiceringsverktyg BackNet CMS medan alla bokningstjänster kommer från Restechs R360-system. All kommunikation mellan BackNet CMS och R360 sker i bakgrunden, besökaren märker inget.

I BackNet CMS kan redaktören kan enkelt bestämma vilka objekt som ska hämtas från Restechs R360 och vart på webbplatsen de ska visas.

Besök Skotercenter

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Trygghet

Med snart 20 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Förståelse

Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar kanske inte alltid på vad du säger. Utan förstår vad du menar.

Expertis

Vi har spetskompetens inom ett antal områden. Om vi inte har det, anlitar vi någon av våra samarbetspartners som har det.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.