Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Ett stort grattis till våra kunder, ni använder ett av Sveriges bästa publiceringsverktyg

Artiklar, tips och guider om e-post

Telia ändrar policy för utgående mailserver

Telia har ändrat sin e-posthantering. Detta innebär att du som har Telia som din internetleverantör måste ändra inställningarna för utgående mailserver (smtp-server) för att kunna skicka e-mail.

Ny antispamlösning

I slutet av juni sjösattes en ny antispamlösning för samtliga av våra kunder.

Lathund vid byte av e-postleverantör

Följande är tips på vad du bör tänka på när du byter leverantör för din e-post. Råden gäller vid e-post av typen POP3. Vid byte av Exchange-konton rekommenderar vi att du anlitar en datatekniker som hjälper dig med konfiguration på plats.

Läs e-posten i mobilen

Sommaren närmar sig och förhoppningsvis kommer du att kunna vara lite ledig. Men för att inte helt släppa arbetet kan det vara smidigt att kunna läsa e-posten i din smartphone.

E-postinställningar i mobiltelefon

Guiden utgår från hur du lägger till ett e-postkonto i en iPhone 4 med iOS 5.1.1. Andra smartphones kan ha andra tillvägagångssätt, men uppgifterna ska vara detsamma. Guiden gäller dig som har din e-post hos oss.Vi föreslår att du använder dig av IMAP (Internet Message Access Proto...

E-postinställningar

Du kan alltid nå din e-post via webbmail direkt i webbläsaren. Men vi rekommenderar att du även lägger till ditt e-postkonto i en e-postklient som Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird eller liknande på din dator.

E-postinställningar MS Outlook

Guiden utgår från hur du lägger till ett e-postkonto i Microsoft Outlook 2007. Andra versioner av Outlook kan ha andra tillvägagångssätt, men uppgifterna ska vara detsamma.

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Förståelse

Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar kanske inte alltid på vad du säger. Utan förstår vad du menar.

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.