Om oss

Vi är en webbyrå i Halmstad, som hjälper dig att ta ett helhetsgrepp på ditt företags digitala kommunikation.

Om oss

Vi är en webbyrå och reklambyrå i Halmstad, som hjälper dig att ta ett helhetsgrepp på ditt företags digitala kommunikation. Sedan 1999 har vi designat och utvecklat webblösningar från grunden, så som man bör göra. Vi tror att design och teknik är lika viktigt när du ska kommunicera via webben. Därför levererar vi bara skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Långsiktigt samarbete

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete. Det är det mest lönsamma för alla parter. Det tar ett tag att få en djupare förståelse för ett företags målsättning, vilja och ambitioner. I nuläget har vi haft förmånen att få hjälpa hälften av våra kunder under 5 år eller mer. En fjärdedel av våra kunder har vi faktiskt samarbetat med i 10 år eller ännu längre.

Utvalda samarbetspartners

Vi är en liten byrå. Så vi kan inte, vill inte och ska inte göra allt själva. Vi har ett noga utvalt nätverk av ambitiösa och kompetenta leverantörer med spetskompetens inom sitt område. Ofta märker du som kund inget av detta, för det är med oss du har kontakten. Våra samarbetspartners levererar allt från serverhosting och systemutveckling, till riktigt bra bilder och välskrivna texter.


Henric Bjärehäll

Systemutvecklare, teknikguru, delägare
Telefon direkt: 035-177 337
E-post: henric(at)digifactory.se


Peter Hygrell

Projektledare, webbstrateg, delägare
Telefon direkt: 035-177 333
E-post: peter(at)digifactory.se


Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Erfarenhet

Vi hjälper företag att göra bättre affärer online. Det har vi gjort sedan 1999.

Expertis

Vi har spetskompetens inom ett antal områden. Om vi inte har det, anlitar vi någon av våra samarbetspartners som har det.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss