Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Vi är en webbyrå och reklambyrå i Halmstad, som hjälper dig att ta ett helhetsgrepp på ditt företags kommunikation.

Om oss

DigiFactory är en webbyrå och reklambyrå i Halmstad Halland, som hjälper dig att ta ett helhetsgrepp på ditt företags digitala kommunikation. Sedan 1999 har vi designat och utvecklat webblösningar från grunden, så som man bör göra. Vi tror att design och teknik är lika viktigt när du ska kommunicera via webben. Därför levererar vi bara skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Långsiktigt samarbete

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en för oss ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete. Det är det mest lönsamma för alla parter. Det tar ett tag att få en djupare förståelse för ett företags målsättning, vilja och ambitioner. I nuläget har vi haft förmånen att få hjälpa hälften av våra kunder under 5 år eller mer. En fjärdedel av våra kunder har vi faktiskt samarbetat med i 10 år eller ännu längre.

Utvalda samarbetspartners

Vi är en liten webbyrå. Så vi kan inte, vill inte och ska inte göra allt själva. Vi har ett noga utvalt nätverk av ambitiösa och kompetenta leverantörer med spetskompetens inom sitt område. Ofta märker du som kund inget av detta, för det med oss du har kontakten. Våra samarbetspartners levererar allt från riktigt bra bilder och välskriva texter, till serverhosting och systemutveckling.


Henric Bjärehäll

Systemutvecklare, teknikguru, delägare
Telefon direkt: 035-177 337
E-post: henric(at)digifactory.se


Peter Hygrell

Projektledare, webbstrateg, delägare
Telefon direkt: 035-177 333
E-post: peter(at)digifactory.se


Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden, nyheter och tips direkt till min e-postadress.

Kontakta oss

eller ring 035-177330

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen.