Varje projekt är unikt

Din satsning på webben ska vara en investering, inte en kostnad…

Hur vi arbetar

Vi tycker att det är viktigt att ditt webbprojekt har ett tydligt syfte och mål. Dina besökare på hemsidan ska konverteras till att bli dina kunder. På ett eller annat vis. Därför ser vi varje projekt som unikt och lägger lite extra tid på att det ska bli så bra som möjligt för dig.


Förstudie

Under förstudien definierar vi tillsammans med dig, syftet med din webbplats, vilken målgrupp du vill nå och hur du ska uppnå detta. Förstudien är en viktig del, för att projektet redan från start ska bli så optimalt som möjligt.


Strukturskisser

För att tydliggöra för dig hur vi tänker oss att din webbplats kommer att fungera och vara strukturerad, tar vi vid större, komplexa projekt fram strukturskisser (wireframes). Detta gör projektet mindre abstrakt redan i ett tidigt skede.


Design

Utifrån våra samtal, förstudien och strukturskisser, tar vi fram förslag på hur din webbplats ska se ut när den är klar. Designförslagen är som stora digitala bilder på din framtida webbplats, men det finns inga funktioner ännu.


Utveckling

När designen är klar och godkänd av dig, börjar vi arbetet med att utveckla och bygga din hemsida. Det är nu alla smarta funktioner byggs, strukturen tar form och alltihop kläs i en riktigt snygg förpackning.


Testning

Din webbplats byggs upp på en projektplats. Det gör att din befintliga hemsida kan leva sitt eget liv, tills dess att din nya är klar. Vi testar noga alla funktioner, att allt fungerar och ser ut som det ska på olika enheter.


Leverans

Du får åtkomst till projektplatsen och kan i din egen takt börja bygga upp din nya webbplats med innehåll såsom texter, bilder och filer. När du känner dig klar, hjälper vi dig att lansera din nya hemsida.


Support

Du kan alltid kontakta oss för support och hjälp. Oavsett om det är för att du kört fast med något, har en ny idé eller vill vidareutveckla webbplatsen.


Utbildning

Vi har alltid en inledande utbildning i BackNet CMS. Du lär dig snabbt de grundläggande funktionerna och logiken i publiceringsverktyget. Det finns även ett sökbart hjälpcenter online.


Publicering

Om du vill ha hjälp med att publicera innehållet, kan vi självklart vara behjälpliga med det. Det gäller även om du vill ha hjälp med löpande uppdateringar efter att hemsidan lanserats.

Tänk på att din webbplats aldrig blir klar.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Förståelse

Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar kanske inte alltid på vad du säger. Utan förstår vad du menar.

Erfarenhet

Vi hjälper företag att göra bättre affärer online. Det har vi gjort sedan 1999.

Säkerhet

Trygga, stabila och säkra serverlösningar för dina webbplatser att husera i. Historiskt har vi en upptid över 99,97%.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss