Vi kickstartar hösten med att göra allting snabbare, mycket snabbare

Nu blir din hemsida snabbare

Publicerad 03 sep 2016

SSL Säkerhet

Alla surfar med sina mobiler och då vill man att det går snabbt. Det blir även allt tydligare att Google premierar snabba hemsidor. Det här tyckte vi var viktigt, så under 2016 har vi uppdaterat och förbättrat hela vår webbplattform, så att din hemsida blir mycket snabbare.

Nu blir din hemsida snabbare

Snabbare och nya möjligheter

Vi har nu börjat rulla ut uppdateringen på våra kunder och räknar med att vara helt klara i slutet av september. Med den kommer vi bland annat kunna erbjuda dig som kund en mycket snabbare hemsida och möjligheter att använda cachefunktioner och ssl-certifikat i större utsträckning än tidigare. Efter en tid i utvecklingsmiljön väljer vi nu att rulla ut plattformen till våra kunder. Vi tror och hoppas att du som kund kommer märka stor skillnad på hastigheten på din hemsida och i BackNet CMS.

Varför gör vi detta nu? En av orsakerna är att vi har märkt att Google mer och mer premierar snabbare hemsidor i en större utsträckning samt att fler och fler använder sina mobiler vid beslut av val av tjänster/produkter.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder en miljö där ni kan växa och erbjuda era besökare en bättre upplevelse.

Vi kommer under september flytta era domäner till den nya plattformen. I de fall som det behövs, kommer vi kontakta er för att hjälpa till med flytten. Själva flytten ska inte innebära någon nertid.

Just nu kan vi erbjuda en gratis grundanalys av din webbplats.

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Trygghet

Med 25 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss