BackNet CMS 5

Sidorna du skapar med BackNet CMS 5 är alltid sökmotoranpassade

BackNet CMS 5.0 - vårt publiceringsverktyg

BackNet CMS 5.0 - vårt publiceringsverktyg

BackNet CMS 5 är ett svenskutvecklat publiceringsverktyg som släpptes i en första version 1999. Den femte generationen av vårt uppskattade publiceringsverktyg, BackNet CMS 5, är ett helt nyutvecklat verktyg baserad på decennium av erfarenhet av webbpublicering.


Sökmotoranpassat publiceringsverktyg

Är det ett sökmotoranpassat publiceringsverktyg?

Det absolut viktigaste med en hemsida är att dina besökare hittar dit. Sidorna du skapar med BackNet CMS 5 är alltid sökmotoranpassade och innehållet på din hemsida blir enkelt för sökmotorerna att hitta.

Avancerade användare har dessutom möjlighet att själva finjustera de titel och beskrivning som presenteras för sökmotorerna, och på så sätt uppnå ännu bättre resultat.

Fokus på innehåll

BackNet CMS är ett äkta CMS (dvs ett Content Management System eller på svenska, innehållshanteringssystem) och hanterar innehållet på din hemsida helt separerat från dess design. Detta underlättar för dig som redaktör genom att BackNet CMS publicerar informationen i hemsidans design och på så sätt garanterar dess struktur och kvalitet. Den stora fördelen med ett äkta CMS gentemot ett så kallat "WYSIWYG-CMS" är att du med enkla medel kan publicera din information i andra medier som till exempel i mobiltelefoner eller nyhetsflöden.


Publiceringsverktyget för stora som små företag

Är BackNet CMS något för mitt företag?

Publiceringsverktyget för stora som små företag. Du behöver inte ha en egen IT-avdelning för att sköta en webbplats. BackNet CMS är ett lättanvänt publiceringsverktyg med minimala krav på förkunskaper, och har du grundläggande vana av att arbeta i ett företagsnätverk eller i ett ordbehandlingsprogam typ Microsoft Word kommer arbetet i BackNet CMS att kännas naturligt.

Kompetent och flexibelt

BackNet CMS fokuserar på tjänster och funktioner till skillnad från många av dagens modulbaserade publiceringsverktyg.

Fördelen med det är att BackNet CMS klarar av att kombinera funktioner som t.ex. tidsstyrning, kategorisering och lösenordsskydd med vilken tjänst som helst på webbplatsen, medan ett modulbaserat publiceringsverktyg ofta fungerar på speciellt sätt, och vill man förändra det så krävs det merutveckling och konsulttimmar.

Läs också: BackNet CMS får toppbetyg i SEO-test


Funktioner i BackNet CMS

Vilka funktioner ingår i BackNet CMS?

För att BackNet CMS skall bli så enkelt att arbeta i som möjligt, har vi lagt in många av de funktioner du känner igen från andra programvaror.

 • Högerklicksmenyer
 • Trädstruktur med dra och släpp-funktion
 • Möjlighet att skapa och redigera sidor
 • Publicera / avpublicera
 • Datumstyrd publicering
 • Förhandsgranska sida
 • Publicering av bilder, filmer och dokument
 • Gruppbaserat användarsystem i olika nivåer
 • Inbyggd sökmotoroptimering
 • Sökmotorvänliga webbadresser

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Trygghet

Med 25 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Säkerhet

Trygga, stabila och säkra serverlösningar för dina webbplatser att husera i. Historiskt har vi en upptid över 99,97%.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
 • Facebook
 • Twitter
 • RSS
 • Kontakta oss