Google Analytics

Du gör bättre affärer, med rätt underlag.

Effektiv statistik med Google Analytics

Antagligen har du redan ett statistikverktyg kopplat till din webbplats. Men använder du det fullt ut? Vi hjälper dig att omvandla trist data till användbar statistik. Vi är Google Analytics certifierade.

Optimering och anpassning av Google Analytics

För att kunna ta rätt beslut är det viktigt att ha bra underlag och statistik. Med Google Analytics kan du ta reda på de mesta kring hur din webbplats används och vad dina besökare gör.

Vi anpassar och sätter upp vyer, filter, mål och rapporter som skickas löpande till er via mail. Vi kopplar även ert konto till Google Search Console för att kunna se vad era besökare googlar på. Vi är certifierade i Google Analytics.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Erfarenhet

Vi hjälper företag att göra bättre affärer online. Det har vi gjort sedan 1999.

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.