Professionell hemsida

Öka din försäljning och nå helt nya kundgrupper med en professionell hemsida

Hemsida till ditt företag

Hemsida till ditt företag

En tilltalande och funktionell hemsida är navet i ett företags digitala marknadsföring. DigiFactory hjälper företag att kommunicera, med webben som utgångspunkt. Vi blir en engagerad partner, som brinner lika mycket för design och innehåll som för teknik. Med vårt publiceringsverktyg BackNet CMS som webbplattform, anpassar du lösningen efter behov, ambition och budget.


Strategiska webblösningar

Strategiska webblösningar

Att hjälpa företag att få konkret affärsnytta av sin digitala närvaro är det vi gör helst, mest och bäst. Vi tar fram skräddarsydda lösningar utifrån era affärsmål såväl strategiskt, funktionellt som grafiskt. Vi erbjuder lösningar som passar både för B2B och B2C. Vi gör allt från kundanpassningar på befintliga plattformar till helt kundunika lösningar från grunden.

Se case


Kundanpassade databaser

Kundanpassade databaser

Många företag kan förbättra och förenkla för sig själva och sin kund, genom att hantera sin data på ett mer effektivt sätt. Vi hjälper er att ta fram skräddarsydda databaslösningar för ert ändamål. Det kan till exempel vara att konvertera från hantering av data i Excel eller Access till en databaslösning med SQL Server. Ett vanligt användningsområde är hantering av inkommande ansökningar från formulär på webbplatsen.


 Informativa hemsidor

Informativa hemsidor

Vi hjälper dig med en stilren, professionell webbplats som du själv enkelt kan uppdatera. Eller så hjälper vi dig med uppdateringarna också.


Kundunika lösningar

Kundunika lösningar

Hos oss är varje projekt unikt. Oavsett om du vill att vi hjälper dig med en enklare hemsida, större webbprojekt, intranet eller databaslösningar är ditt projekt unikt för oss.

Första intrycket

Det är mycket troligt att det första intrycket en potentiell ny kund får av ditt företag, är just från din webbplats. Därför är det viktigt att det intrycket blir positivt. Vi tar fram en unik webbdesign utifrån din grafiska profil, webbplatsens syfte och målgrupp. Det tror vi blir bättre än att välja en färdig mall, som 10 000-tals andra redan använder.

Användarvänligt

Dina besökare ska inte behöva tänka, de ska förstå direkt vad man kan göra på din webbplats. Då har vi lyckats. Med smarta funktioner, användarvänliga tekniska lösningar och genomtänkt struktur hjälper vi dig att nå fram till din målgrupp.


Enkelt att administrera

Enkelt att administrera

Din hemsida blir aldrig klar. Därför måste det vara lätt för dig att administrera och uppdatera. Med publiceringsverktyget BackNet CMS, kan en eller flera redaktörer enkelt se till att din hemsida alltid är aktuell.

CMS - webbpubliceringsverktyg

Vi väljer den webbplattform som passsar bäst för just ditt projekt. Vi har mångårig erfarenhet av flertalet av de vanligast förekommande CMS/webbpubliceringsverktygen.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Trygghet

Med 25 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss