Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Öka din försäljning och nå helt nya kundgrupper med en professionell hemsida

Hemsida till ditt företag

En tilltalande och funktionell hemsida är idag en förutsättning i ett företags digitala marknadsföring. DigiFactory hjälper företag att kommunicera, med webben som utgångspunkt. Vi blir en engagerad partner, som brinner lika mycket för design och innehåll som för teknik. Med vårt publiceringsverktyg BackNet CMS som webbplattform, anpassar du lösningen efter behov, ambition och budget.

Kundunika lösningar

Hos oss är varje projekt unikt. Oavsett om du vill att vi hjälper dig med en enklare hemsida, större webbprojekt, intranet eller databaslösningar är ditt projekt unikt för oss.

Första intrycket

Det är mycket troligt att det första intrycket en potentiell ny kund får av ditt företag, är just från din webbplats. Därför är det viktigt att det intrycket blir positivt. Vi tar fram en unik webbdesign utifrån din grafiska profil, webbplatsens syfte och målgrupp. Det tror vi blir bättre än att välja en färdig mall, som 10 000-tals andra redan använder.

Användarvänligt

Dina besökare ska inte behöva tänka, de ska förstå direkt vad man kan göra på din webbplats. Då har vi lyckats. Med smarta funktioner, användarvänliga tekniska lösningar och genomtänkt struktur hjälper vi dig att nå fram till din målgrupp.

Enkelt att administrera

Din hemsida blir aldrig klar. Därför måste det vara lätt för dig att administrera och uppdatera. Med publiceringsverktyget BackNet CMS, kan en eller flera redaktörer enkelt se till att din hemsida alltid är aktuell.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Säkerhet

Trygga, stabila och säkra serverlösningar för dina webbplatser att husera i. Historiskt har vi en upptid över 99,85%.

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.