E-postmarknadsföring

Nyhetsbrev är ett effektivt sätt att marknadsföra sig och hålla en dialog med dina kunder.

Kostnadseffektiv e-postmarknadsföring med BackNet Nyhetsbrev

Till en kostnad av ett fåtal frimärken, når du tusentals prenumeranter. Lika enkelt som ett ordbehandlingsprogram, skapar och skickar du nyhetsbrev till tusentals prenumeranter. Vårt nyhetsbrev är användarvänlig och kraftfull lösning för att skicka proffsiga HTML-mail, utan att installationer eller mjukvara behövs.


Du skapar nyhetsbreven direkt på webben

Från vilken dator som helst. Du behöver bara logga in i BackNet. Vi har skapat en kundanpassad layout, som du fyller med innehåll. Du kan skriva texter, infoga bilder, länkar och bifoga filer. När du är färdig, väljer du till vilken utskickslista du vill skicka till. E-postlistan distribuerar sedan ut ditt nyhetsbrev till samtliga som är anmälda på den listan.

Automatisk hantering

Dina prenumeranter registrerar sig direkt på din webbplats. Där kan man också avregistrera sig. Båda delar uppdateras automatiskt i e-postlistan. Du bestämmer själv vilka utskickslistor som ska synas på din hemsida via BackNet. Du kan ha obegränsat med utskickslistor och du kan kombinera utskickslistor via ett utskick.


Uppföljning/statistik i realtid

Du ser bland annat hur många nyhetsbrev som har gått ut, hur många som ligger i kö, hur många som "öppnat" ditt nyhetsbrev. I tjänsten har vi även implementerat en koppling till Google Analytics där du kan göra en ännu mer utförlig analys på dina utskick.

Schemalägg

En smidig funktion i nyhetsbrevstjänsten är att du kan schemalägga dina nyhetsbrev. Du sätter själv vid vilken tidpunkt som ditt nyhetsbrev ska skickas ut, så sköter BackNet resten. På så sätt slipper du sitta och passa dina utskick.


Kundanpassad grafisk design

Vi anpassar ditt nyhetsbrev utifrån din grafiska profil och levererar en helt färdig lösning till dig. Designen är kompatibel med de vanligaste e-postläsarna. Direkt i BackNet kan du förhandsgranska ditt nyhetsbrev samt göra testutskick. En webbversion av ditt nyhetsbrev skapas alltid via ett utskick.

Utbildning och drift

Support ingår alltid. Vi startar upp med en grundutbildning som sker via telefon och fjärrpresentation eller på plats hos oss. Vi sköter hela den tekniska biten (drift, hosting och systemövervakning).

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Förståelse

Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar kanske inte alltid på vad du säger. Utan förstår vad du menar.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss
Få gratis tips för bättre nyhetsbrev

Självklart vill jag få de senaste tipsen om nyhetsbrev till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år