Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Anpassar sig automatiskt efter den enhet du använder

Responsiv hemsida

Din hemsida kommer att användas av dina beökare på en mångd olika plattformar. Det är allt från datorer, surfplattor och smartphones till TV och integrerade skärmar i bilen. Responsiv design innebär att webbplatsen designas och produceras så att layouten förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det innebär exempelvis att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.


Smartphones

Besökaren som surfar in på din sajt via sin telefon, är ofta på jakt efter snabb information. Det kan vara öppettider, kontaktuppgifter, hur man hittar dit eller prisuppgifter. Med responsiv design på din sajt, ser vi till att det blir enkelt för mobilsurfaren att använda din webbplats. Vad är Googles stora uppdatering Mobilegeddon?


Surfplattor

När man använder webben på en surfplatta, har du nästan samma möjligheter som via en dator. Gränssnittet kan visas på nästan samma vis, innehållet kan oftast vara komplett. Den stora skillnaden är att besökaren troligen inte använder en mus, utan sitt pekfinger för att navigera.


Desktop (dator)

Här hittar man fullständig information och hela gränssnittet visas. Det ska vara lätt att hitta, gå snabbt, ge ett proffsigt och modernt intryck.

Vi bygger din webbplats med responsiv design, så att dina besökare får en bra upplevelse oavsett vilket media man använder för att sufra på nätet. Till vissa projekt kan det vara bättre att istället bygga en separat mobilanpassad hemsida.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Säkerhet

Trygga, stabila och säkra serverlösningar för dina webbplatser att husera i. Historiskt har vi en upptid över 99,85%.

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss
Kontakta oss

eller ring 035-177330

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.