Responsiv design

Anpassar sig automatiskt efter den enhet du använder

Responsiv hemsida

Din hemsida kommer att användas av dina beökare på en mängd olika plattformar. Det är allt från datorer, surfplattor och smartphones till TV och integrerade skärmar i bilen. Responsiv design innebär att webbplatsen designas och produceras så att layouten förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det gör att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.


Smartphones

Besökaren som surfar in på din sajt via sin telefon, är ofta på jakt efter snabb information. Det kan vara öppettider, kontaktuppgifter, hur man hittar dit eller prisuppgifter. Med responsiv design på din sajt, ser vi till att det blir enkelt för mobilsurfaren att använda din webbplats. Vad är Googles stora uppdatering Mobilegeddon?


Surfplattor

När man använder webben på en surfplatta, har du nästan samma möjligheter som via en dator. Gränssnittet kan visas på nästan samma vis, innehållet kan oftast vara komplett. Den stora skillnaden är att besökaren troligen inte använder en mus, utan sitt pekfinger för att navigera.


Desktop (dator)

Här hittar man fullständig information och hela gränssnittet visas. Det ska vara lätt att hitta, gå snabbt, ge ett proffsigt och modernt intryck.

Vi bygger din webbplats med responsiv design, så att dina besökare får en bra upplevelse oavsett vilket media man använder för att sufra på nätet. Till vissa projekt kan det vara bättre att istället bygga en separat mobilanpassad hemsida.


UX design

Gör dina besökare det du vill på din webbplats? Med rätt gränssnittsdesign (User eXperience) får din besökare en bättre upplevelse. Vi hjälper dig så att din besökare konverterar till att bli kunder.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Förståelse

Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar kanske inte alltid på vad du säger. Utan förstår vad du menar.

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss