Enligt oss är alla projekt unika och varje kund behöver sin egen lösning

Strategi & Utbildning

Med rätt kompetens och beslut lyckas du bättre med dina affärsmål. Marknader och affärskanaler har förändrats dramatiskt bara under de senaste 5 åren. Webben förändras hela tiden och nya möjligheter dyker upp dagligen. Vi kan finnas till hands för dig och guida dig till rätt beslut vid rätt tid. Vi ser även till att ni har rätt kunskap för att nå era resultat.

Kontakta oss gärna


Webbanalys

Hittar man din webbplats på Google? Om inte, vad beror det på? Du har mycket trafik på din webbplats, men besökarna gör inte det du vill. Hur får du dem att agera som du hade tänkt dig? Vi hjälper dig att räta ut frågetecknen och förvandlar data till försäljning.

Webbanalys som vi kan hjälpa dig med


Webbstrategi

Med en tydlig webbstrategi både på kort- och lång sikt, ökar sannolikheten för att din webbsatsning blir lönsam. Med beprövade metoder och lång erfarenhet hjälper vi dig att redan från start fokusera på rätt saker i rätt tid. En webbstrategi  är inget statiskt dokument utan förändras i takt med att marknaden förändras.


Utbildningar

För att få resultat av din webbsatsning, är det många delar du behöver kunskap inom. Vi genomför kundanpassade utbildningar på plats hos dig eller hos oss. Det kan handla om sökmotoroptimering, sociala medier eller bildbehandling. Eller så kommer du med önskemål, så skapar vi en egen utbildning för er.


Marknadsplan

Att boka in marknadsaktiviteter när andan faller på, är sällan effektivt eller lönsamt. Ha istället en genomtänkt, strukturerad marknadsplan på vad som behöver göras för att ni ska nå era mål. Tycker du det är svårt, kontakta oss så hjälper vi dig.


Tre skäl att välja oss som webbyrå

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Trygghet

Med 25 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss