Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Ett första steg för att göra dina besökare till kunder

Webbanalys

Hittar man din webbplats på Google? Om inte, vad beror det på? Du har mycket trafik på din webbplats, men besökarna gör inte det du vill. Hur får du dem att agera som du hade tänkt dig? Vi hjälper dig att räta ut frågetecknen och förvandlar data till försäljning.


Sökordsanalys

DigiFactory kan hjälpa dig med förbättringar onpage för SEO, kostnadseffektiv marknadsföring med Google AdWords och värdefull uppföljning och statistik med Google Analytics. Vi är en certifierad Google Partner.

Som ett första steg, rekommenderar vi att man gör en grundläggande analys för at ta reda på förutsättningarna. Grundanalysen av er webbplats förutsättningar hos sökmotorerna, innefattar bla följande:

  • Tekniska förutsättningar för SEO (ca 10 parametrar)
  • Förutsättningar för mobil anpassning
  • Genomgång av Meta-informationen
  • Innehållsmässigt perspektiv, densitet av valda sökord/sökfraser
  • Befintliga positioner av valda sökord/fraser
  • Förslag och rekommendationer på åtgärder

Beroende på resultatet av analysen, kan du välja att göra åtgärder själv eller ta hjälp av en extern konsult. Vi kan givetvis även vara behjälpliga.


Konverteringsanalys

Vi hjälper dig att göra dina besökare på webben till agerande kunder. I alla dina digitala kanaler går det att mäta och spåra nästan all data. Det viktiga är att ha insikt och förståelse för hur datan kan användas för att analysera och förbättra resultat.

I grund och botten handlar det om att ständigt förbättra din webbplats, så att fler besökare blir nöjda och glada kunder. Ungefär som du nog redan gör i den fysiska världen...

Vid konverteringsoptimering använder vi oftast Google Analytics som verktyg för att analysera, mäta och utvärdera. Analysen ger oss riktlinjer på vad som bör förbättras på din webbplats. Kanske krävs det tydligare uppmaningar, bättre och mer relevant innehåll eller att du ska öka annonseringen i en viss kanal.


Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Säkerhet

Trygga, stabila och säkra serverlösningar för dina webbplatser att husera i. Historiskt har vi en upptid över 99,85%.

Trygghet

Med snart 20 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.