Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Här kan du sova gott på hotellet, hålla konferens och möten

Anrik gästgivargård förnyar sig

Publicerad 07 nov 2012

Hemsida Projekt

Margretetorp är en skånsk gästgivargård i dess rätta bemärkelse. Här kan du sova gott på hotellet, hålla konferens och möten och äta skånska läckerheter i restaurangen. Eller varför inte ett äkta skånskt julbord.

Vi fick förtroendet att leverera den nya webbplatsen och står bakom webbdesign, teknik och drift. BackNet CMS valdes som publiceringsverktyg för att få en flexibel och lättadministrerad webbplats. BackNet CMS ger även goda förutsättningar för sökmotorerna. Mossby Art Direction står för logotyp och grafisk profil, Reklam etC har skrivit de läsvärda texterna, Caroline Tengen har tagit bilderna.

www.margretetorp.se

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Säkerhet

Trygga, stabila och säkra serverlösningar för dina webbplatser att husera i. Historiskt har vi en upptid över 99,85%.

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.