5 av 5 möjliga

BackNet CMS får toppbetyg i SEO-test

Publicerad 01 apr 2010

Google SEO Tips
Toppbetyg i SEO-test

Sökordsföretaget Jajja Communications har genomfört sin årliga undersökning bland publiceringssystem för att se vilka som är bäst på sökmotoroptimering. Vårt publiceringssystem BackNet CMS 4.2 fick toppbetyget 5 av 5 möjliga.

Årets SEO-test skiljer sig en del från tidigare år. Upplägget bygger på tre delar, grundutförande, modul och konsulttid. Grundutförande talar om vad som ingår från start i publiceringsverktyget ur ett SEO perspektiv. Modul innebär att man behöver köpa tilläggstjänster för att få ut mesta möjliga sökmotormässigt. Och konsulttid innebär att man behöver anlita expertis för att få ut mesta möjligt på Google.

BackNet CMS får ett högt grundbetyg, 4,4. Med vår tilläggstjänst BackNet SEO kommer betyget upp i 4,9. Med en väldigt liten del konsulthjälp blir det full pott 5,0.

Vi tycker att det är väldigt kul när vi får bevis på vårt arbete och gratulerar våra kunder till ett bra val.

Jajjas SEO-test
SEO-testet som pdf

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Expertis

Vi har spetskompetens inom ett antal områden. Om vi inte har det, anlitar vi någon av våra samarbetspartners som har det.

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss