Vi på DigiFactory hjälper dig att ta fram en hemsida som passar just dig

Enklare webblösningar

Publicerad 01 aug 2012

Det är inte alla företag som känner att man har tiden och möjligheten att själva uppdatera hemsidan med ett publiceringsverktyg. Du kanske känner att du bara behöver en väldigt liten och enkel hemsida. Då kan våra enklare webblösningar vara rätt för dig.

Vi håller din hemsida uppdaterad

Du ser nyttan och möjligheterna med internet, men känner att tiden inte räcker till för att uppdatera hemsidan. Då kan det vara ett alternativ att låta oss ta hand om publiceringen på webben. Du skickar över material till oss och vi ser till att din hemsida löpande uppdateras. Du får lägre månadskostnader och betalar bara när någonting händer på hemsidan.

Vi kan även hjälpa dig om du har en befintlig hemsida som du inte kan uppdatera. Det kan bero på att sidan har ett krångligt uppdateringsverktyg, saknar uppdateringsverktyg eller är byggd i Flash. Vi kan hjälpa dig oavsett ingångsvärden.

Webbpaket BackNet Start

Du som enbart har behov av en mindre, enklare hemsida som du lätt kan hålla uppdaterad själv, ska titta på vårt webbpaket BackNet Start. Paketet innehåller allt du behöver för att få en proffsig hemsida till ditt företag. Skillnaden mot våra övriga webblösningar är att du har ett begränsat antal sidor att arbeta med (5-8 st) och att webbdesignen består av att vi anpassar sidhuvud, sidfot och textformat till din grafiska profil.

Start-paketet innefattar

  • BackNet-tjänsten Sidbyggaren (begränsad)
  • Mediaarkiv
  • Anpassad design
  • 1 funktionsmall
  • Supportavtal
  • Utbildning på plats hos oss eller via telefon

Webbhotell utan extra kostnad

I alla våra paketlösningar ingår webbhotell utan extra kostnad, med gott om serverutrymme och hög trafikkapacitet för din hemsida. Vi kan även erbjuda e-postkonton.

Dynamiskt webbhotell med 100 Mb utrymme, backup varje dygn.

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Säkerhet

Trygga, stabila och säkra serverlösningar för dina webbplatser att husera i. Historiskt har vi en upptid över 99,85%.

Trygghet

Med snart 20 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss