Ett nytt, modernt gränssnitt till webbplatsen

Heagårds Skafferi förnyar sin webbplats

Publicerad 01 apr 2011

Personlig omtanke och handplockade råvaror - och en möjlighet att krydda din upplevelse med en rad spännande aktiviteter. Det är vad Heagårds Skafferi erbjuder för att du och ditt sällskap ska må bra till både kropp och själ.

Historiens vingslag känns tydligt på Heagård, som har anor från 1600-talet. Den gamla stenladugården, där restaurangen finns, stod klar 1877 och var på sin tid en av Europas största stallbyggnader. Byggnaden mäter 1.700 kvm i markplan och är varsamt renoverad med vackra, vitkalkade stenvalv i stora salar.

Vi fick förtroendet att ta fram ett nytt, modernt gränssnitt till webbplatsen. BackNet CMS används som publiceringsplattform, med tjänsterna sidbyggare, fotogalleri och nyhetsbrev.

Besök Heagårds Skafferi

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Trygghet

Med snart 20 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss
Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år