HK Drott Halmstad väljer DigiFactory och BackNet CMS

Ny hemsida till HK Drott Halmstad

Publicerad 01 apr 2011

Det är över 70 år sedan Lars-Erik Dymne, Erik Månsson, Arvid Fridh och Ingvar Svensson grundade Fotbollsklubben Drott.
Ett Drott som sedan dess erövrat elva SM-guld, spelat 20 SM-finaler och två Europacupfinaler, i handboll! Klubben har spelat 41 säsonger i den högsta serien, varav 40 i rad. Ett bra resultat som de då trettonåriga killarna knappast ens vågade drömma om.

Vi på DigiFactory webbyrå är stolta över att HK Drott Halmstad väljer oss och vårt publiceringsverktyg BackNet CMS för sin nysatsning på nätet. Med hjälp av BackNet CMS kommer de att kunna förmedla en bättre upplevelse för dig som besökare än tidigare.

Den nya hemsidan har fått ett modernare utseende, bättre matchinformation, enkelhet att beställa biljetter, sociala funktioner och mycket mer. Du hittar även funktioner för rörlig bild, bildgalleri, nyheter och rss-flöde.

Gör ett besök hos HK Drott Halmstad.

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Expertis

Vi har spetskompetens inom ett antal områden. Om vi inte har det, anlitar vi någon av våra samarbetspartners som har det.

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.