Mobilsajten administerars med samma publiceringsverktyg som hemsidan

Mobilanpassad hemsida till Jakobsberg Folkhögskola

Publicerad 01 apr 2011

Jakobsbergs Folkhögskola har sedan länge en aktiv närvaro på webben. Som ytterligare ett led i marknadsföringen och kommunikatiionen, lanserar man nu en mobilsajt.

Mobilsajten administerars med samma publiceringsverktyg som hemsidan, BackNet CMS. Flera av tjänsterna på mobilsajten automatgenereras dessutom direkt från hemsidan för mindre administration. Exempelvis så visas nyhetsflöde och lunchmatsedel automatiskt i det mobila gränssnittet.

DigiFactory står för den tekniska lösningen, design och struktur för den mobila hemsidan. Du kan läsa mer om våra lösningar för mobilsajter här.

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss
Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år