Via BackNet CMS kan du skapa och sköta en mobil hemsida

Nyhet i BackNet CMS: Mobilanpassad hemsida

Publicerad 02 dec 2011

Skaffa en mobilanpassad hemsida du också!

Skaffa en mobilanpassad hemsida du också!

Under sommaren/hösten har vi tagit fram ny funktionalitet i BackNet CMS, nämligen mobilanpassad hemsida. Via BackNet CMS kan du skapa och sköta en mobil hemsida.

Som du kanske vet, så säljs det bara mer och mer smartphones (t ex iPhone). För att kunna möte dessa besökare på bästa sätt, har vi tagit fram nytt ramverk (html, css och funktionsmallar) som är anpassat för bästa möjliga upplevelse.

Hur fungerar detta undrar du?

Vi skapar en ny subdomän ( t ex m.dindomän.se) åt dig. Vi pekar in den till ditt BackNet CMS. Vi skapar förutsättningarna i BackNet CMS och sedan fyller du bara på med information och bilder.

Nästa gång en besökare med en smartphone besökar din hemsida, får denna frågan om han eller hon vill besöka din mobilanpassade hemsida istället. Denna hemsida är optimerad för detta ändamål med bland annat så kallade Click to Call- och Click to Mail-funktioner.

Läs mer om funktionerna och vårt erbjudande för en mobilanpassad hemsida eller besök vår egna mobilanpassade hemsida.

Ps. Du som redan är kund hos oss och har BackNet CMS kan få ännu fler funktioner på din mobilanpassade hemsida och dessutom sköter du den via din BackNet-installation. Allt under samma tak.. ds.

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Expertis

Vi har spetskompetens inom ett antal områden. Om vi inte har det, anlitar vi någon av våra samarbetspartners som har det.

Trygghet

Med snart 20 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.