Google vill att du gör din webbplats säkrare

Google Chrome varnar tydligare för "Anslutningen är inte säker"

Publicerad 12 okt 2017

Google SSL Säkerhet

Om din webbplats har ett formulär eller en sökruta, bör du säkra upp dina sidor med HTTPS. Det har länge varit självklart att använda ett SSL-certifikat (https) om du har någon form av transaktioner på din webbplats, tex vid e-handel. Sedan hösten 2016 skärpte Google och andra aktörer kraven att även omfatta inloggningar och registreringar.

Skydda dina besökare med https

Nu flaggar alltså Google för att man kommer att skärpa kraven ytterligare och i princip omfatta samtliga webbsidor där du som användare kan skriva in någon form av data.

I Googles webbläsare Chrome, from version 62, kommer det även att förtydligas att "Anslutningen är inte säker". Dels om du skriver in data i ett fält, dels i adressfältet så fort du besöker sidan. Nedan finns hur det kommer att fungera.

Vad innebär det för dig?

För att dina besökare ska känna sig trygga och säkra, behöver du lägga till ett SSL-certifikat (https) på din domän. Det är ett extra säkerhetslager som gör att all trafik till och från din webbplats krypteras. Om du väljer att inte ha SSL-certifikatet, finns risken att dina besökare redan nu blir varnade av sin webbläsare, att din webbplats är osäker och inte bör användas. Google vill nog på sikt att samtliga webbplatser ska vara krypterade. Vilket är bra, för då får vi ett säkrare internet.

Erbjudande

Vi tycker det är viktigt, att din webbplats ska upplevas som säker. Vi har därför ett nytt kampanjerbjudande, som gäller fram till den 31 januari 2018 på att lägga till SSL-certifikat.

Implementation SSL-certifikat: 3900 SEK just nu 2900* SEK/domän, 29 SEK/mån/domän.

Beställ

För att beställa, klicka nedan och ange vilken/vilka domäner du vill lägga till.
Vi löser allt det tekniska åt dig och du ska inte behöva göra någon åtgärd själv

Beställ här

Har du några frågor får du gärna höra av dig.

* För domäner som inte ligger på vårt webbhotell, kan extra avgifter tillkomma.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Trygghet

Med 25 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Förståelse

Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar kanske inte alltid på vad du säger. Utan förstår vad du menar.

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss