Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Google vill att du gör din webbplats säkrare

Google Chrome lägger till nya varningar för "Anslutningen är inte säker" senare i år

Publicerad 05 maj 2017

Om din webbplats har ett formulär eller en sökruta, bör du säkra upp dina sidor med HTTPS senast i oktober 2017. Det har länge varit självklart att använda ett SSL-certifikat (https) om du har någon form av transaktioner på din webbplats, tex vid e-handel. Sedan hösten 2016 skärpte Google och andra aktörer kraven att även omfatta inloggningar och registreringar.

Nu flaggar alltså Google för att man kommer att skärpa kraven ytterligare och i princip omfatta samtliga webbsidor där du som användare kan skriva in någon form av data.

I Googles webbläsare Chrome, kommer det även att förtydligas att "Anslutningen är inte säker". Dels om du skriver in data i ett fält, dels i adressfältet så fort du besöker sidan. Nedan finns hur det kommer att fungera.

Google vill att du gör din webbplats säkrare

Google vill att du gör din webbplats säkrare

Vad innebär det för dig?

För att dina besökare ska känna sig trygga och säkra, behöver du lägga till ett SSL-certifikat (https) på din domän. Det är ett extra säkerhetslager som gör att all trafik till och från din webbplats krypteras. Om du väljer att inte ha SSL-certifikatet, finns risken att dina besökare redan nu blir varnade av sin webbläsare, att din webbplats är osäker och inte bör användas. Google vill nog på sikt att samtliga webbplatser ska vara krypterade. Vilket är bra, för då får vi ett säkrare internet.

Erbjudande

Vi tycker det är viktigt, att din webbplats ska upplevas som säker. Vi har därför förlängt vårt kampanjerbjudande, som gäller fram till den 31 maj 2017 på att lägga till SSL-certifikat.

Implementation SSL-certifikat: 3900 SEK just nu 2900* SEK/domän, 29 SEK/mån/domän.

Beställ

För att beställa, klicka nedan och ange vilken/vilka domäner du vill lägga till.
Vi löser allt det tekniska åt dig och du ska inte behöva göra någon åtgärd själv

Beställ här

Har du några frågor får du gärna höra av dig.

* För domäner som inte ligger på vårt webbhotell, kan extra avgifter tillkomma.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden, nyheter och tips direkt till min e-postadress.

Kontakta oss

eller ring 035-177330

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen.