Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Webben blir säkrare, haka på du också

Viktig information om din webbplats

Publicerad 22 mar 2017

Som vi skrivit om tidigare började Google via sin webbläsare Chrome varna för hemsidor som inte använder https där lösenord eller kreditkort används som osäkra.

Detta har under februari och mars utvidgats och fler aktörer har gjort liknande förändringar. Dessutom har EU under 2016 beslutat om kraftigt skärpta regler gällande personuppgiftssäkerhet. PUL kommer att ersättas av ett mycket strängare regelverk i maj 2018. Säkerheten på webben förbättras och skärps snabbare än väntat, vilket är bra.

Vad innebär det för dig?

För att dina besökare ska känna sig trygga och säkra, behöver du lägga till ett SSL-certifikat (https) på din domän. Det är ett extra säkerhetslager som gör att all trafik till och från din webbplats krypteras. Om du väljer att inte ha SSL-certifikatet, finns risken att dina besökare redan nu blir varnade av sin webbläsare, att din webbplats är osäker och inte bör användas. En annan fördel är att det även kan boosta din ranking hos Google något. Din hemsida får lite högre "förtroende".

Erbjudande

Vi tycker det är viktigt, att din webbplats ska upplevas som säker. Vi har därför ett kampanjerbjudande under mars på att lägga till SSL-certifikat.
Implementation SSL-certifikat: 3900 SEK just nu 2900* SEK/domän, 29 SEK/mån/domän.

Beställ

För att beställa, klicka nedan och ange vilken/vilka domäner du vill lägga till.
Vi löser allt det tekniska åt dig och du ska inte behöva göra någon åtgärd själv

Beställ här

Har du några frågor får du gärna höra av dig.

* För domäner som inte ligger på vårt webbhotell, kan extra avgifter tillkomma.

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden, nyheter och tips direkt till min e-postadress.

Kontakta oss

eller ring 035-177330

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen.