• Hallandsåsen

Destination Hallandssåsen

På Hallandsåsen finns mycket att upptäcka. Destination Hallands­åsen erbjuder mängder av aktiviteter och upplevelser för alla smakriktningar. Du hittar allt från alpin skidåkning till islandshästar. Det finns ett rikt kulturellt utbud med mängder av gallerier, utställningar och mycket mer

Vårt uppdrag

Under 2006 producerade vi den första versionen av Destination Hallandsåsens hemsida. Nuvarande version som är den tredje, fick vi förtroendet att bygga om under 2012. Vi står för design och teknik. Fokus har legat på att modernisera den grafiska designen och uppdatera tekniken så hemsidan fungerar på alla plattformar samt förbättrat förutsättningarna för sökmotorerna . Hallandsåsen använder vårt publiceringsverktyg BackNet CMS för publiceringen av information och bilder. Webbplatsen finns även i en mobilanpassad hemsida.

Kund //

Destination Hallandssåsen

Webb //

www.hallandsasen.se

Projektet //

Webbplats
XHTML - CSS
CMS - BackNet
Sökmotoroptimering
Interaktiva kartor


Nomaco Nomaco
Kellfri Kellfri
Gustavberg Rörsystem Gustavberg Rörsystem
Jakobsbergs folkhögskola Jakobsbergs folkhögskola

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.