Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

  • Hallandsåsen

Destination Hallandssåsen

På Hallandsåsen finns mycket att upptäcka. Destination Hallands­åsen erbjuder mängder av aktiviteter och upplevelser för alla smakriktningar. Du hittar allt från alpin skidåkning till islandshästar. Det finns ett rikt kulturellt utbud med mängder av gallerier, utställningar och mycket mer

Vårt uppdrag

Under 2006 producerade vi den första versionen av Destination Hallandsåsens hemsida. Nuvarande version som är den tredje, fick vi förtroendet att bygga om under 2012. Vi står för design och teknik. Fokus har legat på att modernisera den grafiska designen och uppdatera tekniken så hemsidan fungerar på alla plattformar samt förbättrat förutsättningarna för sökmotorerna . Hallandsåsen använder vårt publiceringsverktyg BackNet CMS för publiceringen av information och bilder. Webbplatsen finns även i en mobilanpassad hemsida.

Kund //

Destination Hallandssåsen

Webb //

www.hallandsasen.se

Projektet //

Webbplats
XHTML - CSS
CMS - BackNet
Sökmotoroptimering
Interaktiva kartor


Gränslösa Möten Gränslösa Möten
Kellfri Kellfri
Bilopalen Bilopalen
Jakobsbergs folkhögskola Jakobsbergs folkhögskola

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Expertis

Vi har spetskompetens inom ett antal områden. Om vi inte har det, anlitar vi någon av våra samarbetspartners som har det.

Kompetens

Vi är en liten webbyrå. Med ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, kompetenta samarbetspartners och leverantörer, med spetskompetens inom sitt område.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.