Svensson Group

Svensson Group är en Europeisk företagsgrupp specialiserad på trummor och hanteringsutrustning med tonvikt på kabel- slang och wireindustrin. Svensson Group producerar och konstruerar kabeltrummor i trä, plywood, plast och stål samt relaterad lyft och hanteringsutrustning.

Svensson Group har sedan 1981 försett svensk och europeisk kabelindustri med högkvalitativa, kostnadseffektiva kabeltrummor. De finns i Sverige, Norge och Frankrike och har försäljning i stora delar av Europa.

Vårt uppdrag

Under 2019 har en total genomlysning gjorts av Svensson Groups digitala närvaro. Det har utmynnat i ny webbplats på ny plattform. Webbplatsen finns i tre fristående språkversioner svenska, engelska och franska. En första version av central produktdatabas. Genomgång och varumärkessäkring av domäninnehav.

Se mer av Svensson Group på deras webbplats.

Kund //

Svensson Group

Webb //

www.svenssongroup.com

Projektet //

Webbplats
Multilingual
Webbdesign
CMS - BackNet
Domänförvaltining
Analys och strategi
Grafisk produktion
Produktdatabas


Volati Volati
Gränslösa Möten Gränslösa Möten
Svensson Group Svensson Group
Jubileumsmatch VM-laget 1994 Jubileumsmatch VM-laget 1994

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Trygghet

Med snart 20 års erfarenhet, långvariga kundrelationer, stabil ekonomi och engagerade medarbetare kan du känna dig trygg hos oss.

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss