E-handel & webshop

Skapa en ny marknad och sälj dina produkter direkt online.

Sälj direkt online

Med våra lösningar får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med hög funktionalitet och smidig administration. Vi hjälper dig med allt från GDPR, val av betalväxel och hur du ska nå ut med ditt erbjudande.


E-handel för B2B

Skapa en ny marknad och sälj dina produkter direkt online. Vi hjälper dig att komma fram till en optimal lösning för just dina produkter. Vi har hjälpt företag sedan början av 2000 att hitta nya försäljningskanaler. Just dina produkter kanske inte ska säljas online? Vi har lösningar där du istället låter din kund, snabbt och enkelt skapa ett offertunderlag till dig.


Strategi för lyckad e-handel

Att bygga upp en framgångsrik och lyckad e-handel är komplext. Det är många aspekter som behöver tas hänsyn till. Med en tydlig strategi både på kort- och lång sikt, ökar sannolikheten för att din webbsatsning blir lönsam. Med beprövade metoder och lång erfarenhet hjälper vi dig att redan från start fokusera på rätt saker i rätt tid.


Analys, marknadsföring & optimering

När din e-handel är lanserad, börjar det verkliga arbetet tycker vi. Marknadsföringen av ditt erbjudande kan göras på många sätt. Vi kan bland annat vara behjälpliga med Google Ads, e-postmarknadsföring och SEO. Löpande analyser och statistik via Google Analytics. Vi erbjuder rådgivning och underhållstjänster både före och efter lansering.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Säkerhet

Trygga, stabila och säkra serverlösningar för dina webbplatser att husera i. Historiskt har vi en upptid över 99,97%.

Expertis

Vi har spetskompetens inom ett antal områden. Om vi inte har det, anlitar vi någon av våra samarbetspartners som har det.

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss