E-handel & webshop

Skapa en ny marknad och sälj dina produkter direkt online.

Sälj direkt online

Med våra lösningar får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med hög funktionalitet och smidig administration. Vi hjälper dig med allt från GDPR, val av betalväxel och hur du ska nå ut med ditt erbjudande.


E-handel för B2B

Skapa en ny marknad och sälj dina produkter direkt online. Vi hjälper dig att komma fram till en optimal lösning för just dina produkter. Vi har hjälpt företag sedan början av 2000 att hitta nya försäljningskanaler. Just dina produkter kanske inte ska säljas online? Vi har lösningar där du istället låter din kund, snabbt och enkelt skapa ett offertunderlag till dig.


Strategi för lyckad e-handel

Att bygga upp en framgångsrik och lyckad e-handel är komplext. Det är många aspekter som behöver tas hänsyn till. Med en tydlig strategi både på kort- och lång sikt, ökar sannolikheten för att din webbsatsning blir lönsam. Med beprövade metoder och lång erfarenhet hjälper vi dig att redan från start fokusera på rätt saker i rätt tid.


Analys, marknadsföring & optimering

När din e-handel är lanserad, börjar det verkliga arbetet tycker vi. Marknadsföringen av ditt erbjudande kan göras på många sätt. Vi kan bland annat vara behjälpliga med Google Ads, e-postmarknadsföring och SEO. Löpande analyser och statistik via Google Analytics. Vi erbjuder rådgivning och underhållstjänster både före och efter lansering.

Redo att börja ditt nästa projekt med oss?

Slå oss en signal på 035-177330 eller skicka ett meddelande till oss så kommer vi tillbaka till dig så fort som möjligt!

Skicka meddelande

Tre skäl att välja oss som webbyrå

Service

Vår förhoppning är att du ska känna att vi är mer än en leverantör. Någon som faktiskt bryr sig om att du får den bästa lösningen för dig.

Förståelse

Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar kanske inte alltid på vad du säger. Utan förstår vad du menar.

Långsiktighet

Vi gör aldrig några snabba klipp. Punkt. När vi startar upp ett projekt med en ny kund, är vår målsättning alltid att det ska bli ett långvarigt samarbete.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss

Få gratis tips för bättre e-handel

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen till min e-postadress.