Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Smarta, snygga webbar som sökmotorerna älskar

Webb & Digitalt

Vi är en liten webbyrå med stor kunskap i Halmstad. Vi hjälper företag att kommunicera, med webben som utgångspunkt. Vi blir en engagerad partner, som brinner lika mycket för design och innehåll som för teknik. Nedan ser du ett urval av vad vi kan hjälpa dig med.

Kontakta oss gärna


Hemsidor

Smarta, snygga och funktionella webbar som sökmotorerna älskar. Vi hjälper gärna ditt företag att få bättre nytta av din hemsida.

Mer om hemsidor


E-handel

Skapa en ny marknad och sälj dina produkter direkt online. Vi hjälper dig att komma fram till en optimal lösning för just dina produkter.


Nyhetsbrev

Kostnadseffektiv, riktad marknadsföring direkt till din målgrupp. Till en kostnad av ett fåtal frimärken når du tusentals.

Mer om nyhetsbrev


Responsiv hemsida

Din webbsida ska givetvis fungera även på smartphones och surfplattor. Med responsiv design anpassas din hemsida automatiskt på alla enheter.

Mer om responsiv hemsida


Google Analytics

Antagligen har du redan ett statistikverktyg kopplat till din webbplats. Men använder du det fullt ut? Vi hjälper dig att omvandla trist data till användbar statistik. Vi är Google Analytics certifierade.


360º panorama

Om en vanlig bild säger mer än 1000 ord - tänk då vad du kan berätta med 360º panorama! Visa mer av dig för dina kunder.

Mer om 360º panorama


Sökmotoroptimering - SEO

Alla vill hamna högt i sökresultaten. För det behövs det kontinuerligt arbete. Vi hjälper dig att optimera din hemsida för sökmotorerna.

Mer om sökmotoroptimering


Google Adwords

Effektiva sökordsannonser hos Google ger trafik till din hemsida. Vi hjälper dig att konvertera besökare så att de blir kunder.

Mer om Google Adwords


Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden, nyheter och tips direkt till min e-postadress.

Kontakta oss

eller ring 035-177330

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen.