Smarta, snygga webbar som sökmotorerna älskar

Webb & Digitalt

Vi är en liten webbyrå med stor kunskap i Halmstad. Vi hjälper företag att kommunicera, med webben som utgångspunkt. Vi blir en engagerad partner, som brinner lika mycket för design och innehåll som för teknik. Nedan ser du ett urval av vad vi kan hjälpa dig med.

Kontakta oss gärna


Hemsida

Smarta, snygga och funktionella webbar som sökmotorerna älskar. Vi hjälper gärna ditt företag att få bättre nytta av din hemsida.

Mer om hemsidor


E-handel

Skapa en ny marknad och sälj dina produkter direkt online. Vi hjälper dig att komma fram till en optimal lösning för just dina produkter.

Mer om E-handel


Nyhetsbrev

Kostnadseffektiv, riktad marknadsföring direkt till din målgrupp. Till en kostnad av ett fåtal frimärken når du tusentals.

Mer om nyhetsbrev


Responsiv hemsida

Din webbsida ska givetvis fungera även på smartphones och surfplattor. Med responsiv design anpassas din hemsida automatiskt på alla enheter.

Mer om responsiv hemsida


Google Analytics

Antagligen har du redan ett statistikverktyg kopplat till din webbplats. Men använder du det fullt ut? Vi hjälper dig att omvandla trist data till användbar statistik.

Mer om Google Analytics


360º panorama

Om en vanlig bild säger mer än 1000 ord - tänk då vad du kan berätta med 360º panorama! Visa mer av dig för dina kunder.

Mer om 360º panorama


Sökmotoroptimering - SEO

Alla vill hamna högt i sökresultaten. För det behövs det kontinuerligt arbete. Vi hjälper dig att optimera din hemsida för sökmotorerna.

Mer om sökmotoroptimering


Google Ads

Effektiva sökordsannonser hos Google Ads ger trafik till din hemsida. Vi hjälper dig att konvertera besökare så att de blir kunder.

Mer om Google Ads


Tre skäl att välja oss som webbyrå

Erfarenhet

Vi hjälper företag att göra bättre affärer online. Det har vi gjort sedan 1999.

Förståelse

Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar kanske inte alltid på vad du säger. Utan förstår vad du menar.

Teknologi

VI levererar fantastiska digitala upplevelser till dina besökare. Anpassade att fungera, oavsett vilken enhet din besökare använder.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år

Följ oss i sociala medier
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Kontakta oss